I vårt nätverk finns många resurser

Camino

Snabbt växande tidskrift för en hållbar livsstil. U&We tillhör vänkretsen.

Crossroads

När våra projekt handlar om effektiva webblösningar med hög interaktivitet eller multimedia arbetar vi gärna med Crossroads Media. De har filmat Beyond The Line.

Det Naturliga Steget

Konsultkollegor med samma värderingar som vi. Arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt synsätt och har definierat de systemvillkor som är grunden för ett hållbart samhälle.

Direct Energy

En stark drivkraft för det hållbara samhället som levererar solcellsanläggningar, både i Sverige och utomlands. Numera erbjuder även småskalig vindkraft och en komplett uppsättning konsulttjänster för er som vill bygga det hållbara samhället – på riktigt.

Ecometrica

Finns i Edinburgh. Kan det mesta om skog och agroforestry. Vi tar hjälp av dem med kartläggning av ekosystemtjänster och för GIS-mätningar av kolbindning i trädplanteringar.

Ekobanken

Transparent bank som stödjer ekologiska, sociala och kulturella initiativ. Genom att spara hos Ekobanken tar man ansvar för sina pengar.

Esam

Konsultkollegor, specialister på ekokommuner, ISO, ledningssystem och utbildning, som vi gärna samarbetar med.

Futerra

En byrå för hållbarhetskommunikation. Från grönt till etiskt, från klimatförändringar till ansvarsfullt företagande. Under ett decennium har vi hjälpt dig att förändra världen. Först i London, sen New York och nu äntligen också i Stockholm.

Himlaform

Den formgivare som vi arbetat tillsammans med i 10 år som är nytänkande, flexibel, modern.

Järna Kommunikation

En kommunikationsbyrå med ambitionen att bygga varumärken och skapa expansion och framgång åt sina kunder med engagemang, långsiktighet, dialog och miljötänk.

Karl-Erik Grevendahl Development AB

Karl-Erik är en skicklig nätverksbyggare som arbetar med hållbar affärsutveckling och projektledning. Han är vår partner i Region Skåne när det gäller ZeroMission och försäljning av klimatkompensation.

myclimate

Vår leverantör av energiprojekt för klimatkompensation. Rankas som en av de tre i världen med avseende på projektkvalitet.

o2

Energibolag som erbjuder enbart vindenergi. Som kund hos o2 medverkar man till vindkraftsutbyggnaden.

Plan Vivo

Certifierar trädplantering. Vet allt som är värt att veta om skogsbruk och agroforesty i tropiska länder.

Rhengruppen

Hjälper både stora och små företag med mallar, utveckling, support och utbildning i Word, PowerPoint, Excel och Outlook. Vi på U&We har fått hjälp med excel och databaser för att kunna göra bra verktyg till våra kunder.

Serious Nature

Want to help businesses accelerate their environental performance by spreading awareness, inspiring key decision makers, triggering innovation and driving competition.

Social Venture Network

Ett nätverk för företag som vill lära sig mer om hållbarhet och socialt ansvar.

Trafficlight

En webbyrå i Stockholm som bygger hemsidor som både användare och sökmotorer gillar. De är samtidigt experter på sökmotorer och vet hur man skapar trafik till din hemsida, oavsett om du är branschledare eller en mindre uppstickare.