Blogg Rösta med gaffeln...

I måndags genomförde White Guide en välbesökt heldag på Fotografiska – Global Gastronomy Day. Tack vare Helena Wistrand på KRAV har jag tagit del av vad som diskuterades under dagen. Läs hennes inlägg på facebook här. (OBS – hon skriver mycket så du kan behöva skrålla ned till den ”korta” summeringen)

I korta drag kan dagen sammanfattas i fem punkter:

  • Kunskap och samarbete är nyckeln
  • Eko räcker inte
  • Hypertransparens
  • Kommunicera dina mervärden
  • Krogarna måste med

Glad är jag över det utvecklingsprogram och nätverk som U&We varit med och skapat under de senaste åren, ett program som omfattar alla punkterna ovan. Hållbara Restauranger – ett nätverk av restauranger och leverantörer som vill skapa en hållbar restaurangnäring.

Vill du läsa hela inlägget om Global Gastronomy Day och hur Hållbara Restauranger svarar mot idéer och trender, så hittar du det här.

Your comment has been successfully submited.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.